5 februarie 2013

O mana de ajutor pentru Maria Fustasu! - 2013

Maria Fustasu este mica fetita pentru care, cu aproximativ un an in urma, am facut pe aceiasi cale un apel la solidaritate! Postarea cea veche este aici, iar ultimele vesti despre starea ei de sanatate le putem afla de aici!  (http://cancerulnualege.blogspot.ro/p/multumiri.html)
De curand am primit de la mama ei vesti bune referitoare la succesul campaniei de colectare de fonduri pentru Maria [in 2012]! Mi-as permite sa citez aici tot mesajul primit, pentru a putea impartasi cu voi bucuria ce-am simtit-o la citirea lui:

"Dragii nostrii, noi o luam de la capat cu campania de strangere de formulare 230 - pentru 2% din impozit- pentru Maria. Pana acum din formularele de anul trecut ne-au intrat in jur de 10.000 lei din care am platit ultimul control din Franta si gradinita Mariei. Va rugam si acest an, daca este cu putinta.... daca nu, nici o suparare, sa completati formularul pentru Maria. Se completeaza doar primul paragraf cu datele personale si se semneaza. Va atasez formularul, contul este strict al Mariei, Depunerea se face in general de noi, pentru asta vorbim la telefon sa ne intalnim, se pot trimite pe posta la noi acasa, pentru cei care sunt din tara si pot depune direct, si aceasta varianta este valabila, sau scanat formularul completat si trimis pe mail-ul meu Va multumim inca o data si ...vorbim Echipa Fustasilor..."

Asadar, va propun sa redirectionam si anul acesta cei 2% din impozitul nostru anual pe venit, colectat si virat la Fisc de catre angajator catre Maria! Chiar merita!!!

Formularul tip 230 poate fi descarcat  de (AICI) : http://www.glontaru.ro/formular/Formular_230_Fustasu_Maria_2012.pdf
Originalul formularului completat trebuie depus la ANAF (pana cel tarziu la data de 15.05.2013), dar pentru a simplifica lucrurile, va rog sa mi-l transmiteti mie ori personal ori prin posta. Alaturi de formularele noaste si ale prietenilor nostri vor ajunge si ale d.tra la familia Mariei!

Pentru detalii suplimentare ( despre adresa mea sau a familiei Mariei ) va rog sa ma contactati prin e-mail AICI!
Multumesc frumos!
Florin
.